Ecografia i Cardiologia Veterinària

A Sonovet oferim servei d’ecografia i cardiologia a les clíniques veterinàries de Catalunya.

La formació contínua ens ha permès anar ampliant els nostres serveis i coneixements sense perdre la il·lusió.

Mindray Vet M-9
Mindray Vet M-9
"Ens apassiona la nostra feina"

Més de 20 anys d'experiència

Des del 1997, Sonovet sempre s'ha mantingut capdavantera en el sector de l'ecografia abdominal i la cardiologia veterinària. La nostra àmplia xarxa de clients, avalen una tasca sempre atenta i curosa.

Tecnologia d'última generació

Any rere any destinem recursos a millorar els nostres equipaments tecnològics per oferir un servei d'ecografia abdominal i cardiologia veterinària que reculli el nostre potencial humà i tecnològic.

Equip humà proper i professional

Sonovet està format per un equip que dóna un gran valor al bon tracte tant amb el client com amb els pacients. Un assessorament expert, alhora que sensible, ens identifica com a professionals propers i atents.

Formació i cursos

La clau per oferir un bon servei veterinari és actualitzar-se constanment amb una formació professional. Des de Sonovet t'oferim la possibilitat de fer cursos d'ecografia i cardiologia veterinària per millorar el teu perfil tècnic.

Serveis

Cada cas mereix una consideració i procediments determinats. A Sonovet oferim als nostres clients una atenció personalitzada per a cada necessitat veterinària.

SCILVET

Fes servir la nostra APP!

Gestiona el teu perfil d'empresa i demana'ns reserva online

Amb la nostra APP pots gestionar de manera autònoma el teu perfil d’empresa i reservar de manera digital, la sessió amb nosaltres, amb els teus requeriments i necessitats.

APP Sonovet
APP Sonovet

Estem d'aniversari!

sonovet - 25 anys

A Sonovet fem ja 25 anys.

Moltes gràcies per la confiança durant tot aquest temps.